The Joker!

Back at work som de säger, ja sista natten innan några dagars ledigt känns skönt må jag säga.

Inatt eller ja idag drömde jag en något ovanlig dröm som jag tänkte berätta om.

Allt började med att jag kom in i en bar någonstans. Det var en mysig bar som gick lite i blått och mystiskt beige ja ni vet ett sådant ställe man känner att man vill återvända till för några drinkar eller andra förfriskningar.

Ialla fall jag tar plats i baren för att beställa en stor stark, ropar lite glatt på bartendern som vänder sig om.
Det är nu drömmen tar fart för vem är det inte som är bartender utom allas våran Johannes Brost i sin gamla Rederiet utstrysel som Jokern.
Blixtsnabbt och oerhört vant så häller han upp öl i ett lagomkylt glas, med millimeter precision så ställer han ner glaset framför mig. Jag smuttar och känner att detta är den ljuvligaste öl jag någonsin smakat.
Hittills så är drömmen en underbar dröm som jag bara vill ska fortsätta i all oändlighet även om jag inte är medveten om att jag drömmer så stortrivs jag i sällskapet av Joker.

Men ja allt tar en fruktansvärd vändning.

Joker frågar om jag också vill ha en servett? Självklart svara jag och tänker att det är ett riktigt proffs jag har att göra med. Joker lägger ner servetten och jag ser att det står något skrivet med bläck på servetten.
Det är ett telefonnummer följt av texten Jag älskar dig /Johannes :)

Ja funderar på vad som menas med detta och tar mod till mig och frågar Joker vad som står på.
Han svara: -Ja ser du inte vad det står, jag har alltid älskat dig kan du inte förstå det snälla..

Då vaknar jag upp i panik ser mig omkring hyperventilerandes och känner att min syn på Johannes Brost aka Joker är för alltid ändrad.

Take Care!


In The Forest!

Ja jädrar här sitter jag mitt i natten och polymasar som det så fint heter, klockan börjar närma sig 04:00 men det gör mig ingenting. Jag jobbar natt och jag trivs.!

Tänkte precis äta en banan men det var som om att bita i ett järnrör så jag gav fan i det.

Minns ni på 1990-talet när man kunde hitta fuktiga porrtidningar ute i skogen, jag har alltid varit farcinerad över detta. Vem är det som går och slänger sina dirty magasines i skogen så att småpojkar som jag själv kan finna dem?
Ibland var det kopiösa mängder som en lastpall, kan det ha varit så att alla våran Gudrun Schyman sprang runt på det glada 1990-talet och rånad diverse porrtidnings utkörare för att sedan dumpa sitt byta i skogen? Eller satt hon där och fluktade och tänkte -FAAN att jag är feminist jag vill se på förnedrings snusk.
Ja vi lär nog aldrig få svar på den frågan, men om du någon gång har dumpat snusk i skogen kan du inte maila och berätta om hur det kändes och vad dina tankar kring det hela var!

Take Care!

Come!

Måndag härlig måndag.. Ja det är dags för en ny vecka full av möjligheter eller nått.

Har tre jobb nätter framför mig nu men det kommer att gå galant, med tanke på att jag är vidrigt kompetent i min yrkesutövning jag är så jädra bäst på mitt jobb så att jag till och med är bäst på att vara sämst!

Hur mår ni då mina vänner? Vad händer i era liv? Ja jag är faktiskt intresserad på riktigt, hör gärna av er om ni inte har någonting bättre för er!

Tog första löpturen på två veckor idag rätt segt när jag har haft förkylning i kroppen som inte velat släppa, men jag måste säga att det gick helt okej gäller att inte gå ut för hårt i början bara!

Ne nu ska jag till Lindas föräldrar och grilla.

Take care!


Working Night But Not Day!

Jaha då sitter jag på jobbet för ännu en natts arbete, ser iofs inga problem med det pengar kommer in helt enkelt!

De senaste dagarna har jag haft någon form av Back too the 90:s kikat på Rederiet första säsongen, och det må jag säga att jävlar vad Svt glänste 1990-talet. Avsnitt 1 Bomb på Freja, avsnitt 2 Mord, avsnitt 3 Mordförsök.
Ja och så där fortsätter det säsong 1 igenom, det är en helt makalöst fantastisk serie och skåderspelar insatserna är inte att leka med.

Vi minns alla Johannes Brost som Jokern, Krister Henriksson som Intendent Björn Lindman. Ja alla dessa otroliga skådespelare jag tror nästan hela Sveriges skådespelar elit har varit med i Rederiet.

Ja en annan sak jag också märkt med Rederiet är det att Svt förmodligen fick en jädra bra deal på klackringar, för varenda bad guy har en klackring på högerlillfinger och ja det är ca 8 st än så länge.

Så slutsatsen vi kan dra utav detta är ser du en man med klackring på högerlillfinger RUN FOREST RUN!!!!!

Glad Midsommardag!

Take Care


Happy New Summer!

Midsommarafton ojoj! Själv ska jag arbeta hela natten..
Så ta det lungt ikväll, så återkommer jag imorgon :)

Take Care!

I Felt This Way Before!

Kära kamrater!

Idag när jag löptränade så gick det en tjej framför mig lyssnades på sin ipod/iphone vette fan vilket. I alla fall så gick kjoltyget mitt i spåret vinglandes åt höger och vänster, för ett tag så trodde jag flickebarnet hade tullat på pappas tvåtakt olja.

Hur som helst jag närmar mig nu kjoltyget med bestämde steg bakifrån och HOSTAR till för att göra henne uppmärksam på min närmande existens, ja hon reagerade självklart inte. Jag får nu dra ner på tempot för att finna en lucka i kjoltygets vinglande gång... Tillslut ser jag min lucka och likt en gasell hoppar jag förbi kjoltyget och tänker för mig själv In Your Face Bitch!

En sak jag inte riktigt kan förstå är hur svårt det kan vara för en stor del av sveriges befolkning att hålla sig till en sida när de går eller cyklar på ett elljusspår eller gång&cykelbana.
För såvitt jag vet så har vi haft högertrafik i Sverige sen 1967 och då anser jag också att detta bör anpassas även på gång&cykelbanor samt elljusspår. Även när jag cyklar vilket jag gör ofta för att spara bensin så märker jag hur svårt det är för människor att hålla sig till en sida. Det ska gärna promeneras och cyklas i mitten av gång&cykelbanan så att det blir fullkomligt omöjligt för oss hederligt folk att ta sig förbi.

Jag bifogar därför en egen bild på hur man skall gå och cykla på våra cykelbanor.


Nu hoppas jag att vi i framtiden inte behöver dessa missförstånd.

Take Care!


All This Talk Is Getting Old!

Ja idag så gifter sig Daniel & Victoria, själv så är jag som en pensionär och följer hela spektaklet på Svt men visst är det mysigt med denna folkfest.

För visst är diskussionen om monarkin intressant, det var en karl på tv som hade räknat ut att varje svensk ger ca 14 kr per år till kungahuset en helt resonabel summa enligt mig. Men då finns det såklart dessa extrema motståndare mot monarkin, de anser att de är förlegat och att vi ska ha president eller liknande.

Själv tycker jag att det är ett jävla gnäll helt enkelt, kungahuset är väll bland det svenskaste vi har och det är dessa som representerar Sverige runt om i världen. Det reklamvärde dessa har för Sverige är betydligt större än 14 kr per svensk.

Men visst vi kan avskaffa kungahuset så lägger vi på skatten de kosta i reklamavgifter att marknadsföra Sverige utomlands. Ne diskussionen om kungahuset är bara yttligare sätt att visa den svenska anundsjukan!

Sen att vi har en stört skön kung gör inte saken sämre. Vi har väl alla sett det klassiska klippet på youtube http://www.youtube.com/watch?v=1gDpqrgUFSU det är så fantastiskt hela se bara hur Calle hoppar i soffan -Ruskigt obekvämt det här! Ja jädrar vilken karl!

Bevara kungahuset anser ja ge dem ännu mer pengar!!



Take Care!

The Beach Boys!

Äntligen Fredag en dag som förknippas med ledighet och vila, jag själv som i många år har jobbat helger har inte kunnat se på helgen som ett positivt inslag. Inte förren jag började plugga och kunde självmant välja om jag ville jobba på helgen.

Ja som sagt jag har nu börjat uppskatta fredagar på ett helt annat sätt, det är ju idag helgen börjar förväntningarna är höga inför lördagen. Men på fredagar så brukar man också äta något lite godare än den vanliga vardagsmaten.

Men ack så fel jag hade idag ack ack. Jag hörde hur Linda öppnade frysen och tog fram något, Mmmm tänkte jag undra vad det kommer att bjudas på ikväll, kanske oxfilé eller något annat fantastiskt... Jag beger mig in i köket med skyhöga förväntningar, dessa slås i spillror på bråkdelen av en sekund.

Linda har tagit fram TORSK! Vad i helvete!! Man äter väll inte en torskjävel på en fredag? Ne när hon inte ser ska jag kasta ut den satans torsken genom fönstret och skylla på våran husdvärg!

Men nu till något helt annat.

Igår kväll satt jag som vanligt och titta på Tv4 Fakta på en australiensisk dokumentär serie som heter Rekryterna som handlar om de som går polisutbildning jag har nu sett några avsnitt av detta och kännner att jag måste dela med mig mina tankar.

Första avsnittet jag såg så skulle rekryterna ha en språngmarsh på 3,5 km. Ja om jag säger så har det var kanske två av 30 som orkade de resterande ramla ihop och grät och kräktes och allmänt gnällde över hur jobbigt det var att springa 3,5 km.
Okej nu är det så att jag själv springer ca 10 km fem gånger i veckan men en polis ska väll för fan palla springa 3,5 km utan att dö av ansträngning.

I gårdagens avsnitt så skulle de öva på att dra sitt vapen och då är den en tjej som inte ens har styrka att få ur vapnet ur hölstret, då blir jag faktiskt lite fundersam på vad fan hon har där att göra, samma tjej har i avsnitt efter avsnitt grinat över hur jobbigt allt är.. Sparka ut fanskapet säger jag!

Man fick också följa en färdigutbildad tjej under hennes första arbetspass på "fältet"  ja efter ett relativt vanligt ingripande så började hon gråta.

Min slutsats av detta är att i Australien så behöver du varken ha någon fysisk eller psykisk styrka inte heller besitta normal intelligens för att få bli polis.

Om jag någon gång är i Australien och behöver polishjälp så tror jag att jag skiter i det och tillämpar mina Steven Segal moves!!

Sen vill jag gratulera min kära mamma som idag har tagit körkort!!!


Take Care!


A Tripp Too Hell And Back

Igår så bestämde sig våran älskade bil sig för att bara stanna i en korsning, inte så jädra bra tänkte ja.
Tillslut så gick den igång tack och lov, så nu på morgonen var det bara att slänga in racercykeln i bagageluckan och köra i biltjuvsfart ut till bilbolaget i Timrå.

När jag efter inlämnande av bil började min cykeltur hemåt igen så uppstod det en situation.
Ett gäng i liknande outfit och skrämmande utseende uppenbarade sig bakom en hus knut.
 

Ni förstår att skräcken var total, jag tänkte att nu var min sista stund kommen.
Men vafan MAN UP for genom mitt huvud, jag spände mina Chuck Norris inspirerade muskler skrek högt och aggresivt You've unleashed the fucking fury!!!

Jag såg hur deras ledare började ta ett steg tillbaka, men jag hade ingen som helst tanke på att låta dessa djur komma undan. Sex Roundhouse sparkar senare låg de alla på marken och kved.
Bredbent ställde jag mig över deras ledare för att avsluta det jag påbörjat, en välplacerad knytnäve in i gommen på denne och allt var över. Men det skulle aldrig bli som förut.. ÅhNej..

När jag tar ut min knytnäve ur Älg/Ren/Björnens käft så ser jag att även jag har blivit skadad i kampen om vad som är rätt och fel.

Ja som ni ser på bilden nedanför så fick jag ett groteskt skärsår när jag drog ut Älg/Ren/Björnens visdomstand ur min knoge.....



Så nästa gång ett gäng med inavlade söta djur i sporttröjjor får för sig att attackera mig..Think Again!

Take Care!


I Use Too Rule The Sky!

Idag har jag omänskliga gaser, det luktar som om fan själv skulle krypa ut ur arslet på mig. Det är ett under att Linda står ut med denna odör!

Ska snart ta en tur till Bergafjärden och sprida skräck eller ja gaser i alla fall!

När jag tog en promenad i morse så var det en Busschafför som fick för sig att prova sin nya tuta i min närhet, jävla dåre. Tuta som om det gällde livet, trodde för ett tag att jag skulle bli döv fy fan!

Ni vet väll också att Trasar tillhör fåglar som kan dra åt helvete!


Take Care!


Now The Trucks Is My Family!

Vissa dagar är jag så trött så trött, vet inte om det beror på vädret eller vad det kan vara men kroppen hänger inte med helt enkelt.

Går och lägger mig igen..

Take Care!

Now You Step Inside!

Ja!

Då var jag tillbaka i det såkallade blogg träsket.. Jag kände att det var tid för en timeout helt enkelt, men allt var efter tiden har gått så har jag kännt ett behov av att skriva igen. Nu känns det också som jag har hittat glädjen igen.

Så vad gör jag nu?

Jo jag studerar som alla andra människor gör i finanskrisen, jag och Linda håller fortfarande ihop och jag har börjat med löpning och ser det inte längre som ett sätt att hålla sig i from utan mer som en livsstil.

Annars så tycker jag att livet ter sig bra för mig. Det finns inget som jag egentligen saknar..

Ja såhär ser jag ut nu också. Då min profil verkar har gett sig fan på att inte vilja uppdatera bilden :P

Men mina vänner, Hur har ni det?



Take Care!

RSS 2.0