The Things We Do!

Hej hopp gummisnopp!

Det är skönt att det blåser ute, det känns som en harklande pust ifrån en sofistikerad järv...
DU riktigt känner smakar bitterheten i luften och tänker att idag är det Fredag..

Det finns vissa saker i livet som inte är okej. Jag tänkte att jag nu skulle dela med mig av vad som är okej och inte okej.

Följande personer,saker,beteenden,etc är inte okej!

Att spontan tuta med sin bil,lastbil,motorcykel,moped,båt,helikopter.

Att prata på bion ÖVERHUVUDTAGET bara för att du är dum i huvudet och inte förstår filmen så vill vi andra inte lida.

Att sega sig över ett övergångställe.

Att inte vara klar i tid när man skall bli hämtad.

Att inte ha sett Star Wars.

Att inte ha sett LOTR och för er som inte förstår förkortning LOTR=Lord of the rings.

Att skita på någons toa och inte rengöra den efter sig.

Sen finns det en speciell situation och det är när man åker med en person i dennes bil då är följande saker inte okej.

Att röra radion eller cd spelaren, den som kör bestämmer vilken musik eller radiokanal som skall spelas.

Att röra ac:n den som kör bestämmer vilken temp denne vill ha för att bäst kunna koncentrerar sig på framförandet av sin automobil.

Att hela tiden säga: Kör den vägen, parkera där, kör fortare, växla.

Du skall helt enkelt sitta still och hålla käften när du blir skjutsad.!

Sen så är följande mer än inte okej det är faktiskt totalt förbjudet.

Att se en film med Gene Hackman.
Att se en film med Gene Hackman och tycka att den var bra.
Att se en film med Gene Hackman och tycka att den var bra och sen berätta det för någon.

Det är för mig en gåta att denne fullkomligt värdelösa och intetsäga skådespelare ens har fått en statistroll. Se på karl han ser ut som Ronald Mcdonald på Metamfetamin.
Ne fy fan säger jag!

Take Care!

I Got A Fast Car!

Förr så bodde jag i centrala Sundsvall och brukade ta mig till jobbet till fots eller med cykel.
Men ibland så var jag trött och gick då över till min Far för att låna dennes automobil då avståndet mellan våra hem inte var längre än en lång fisk.
Detta var innan jag hade blivit stor och införskaffat min egna koldriva automobil.

Ja i alla fall så brukade jag då bege mig mot arbetet runt 06:44 först så blev det en vänster sväng vid köpmangatan, ofta men inte alltid gick detta smärtfritt då mina medbilister lämnade en lucka så att också jag fick komma in i morgontrafiken detta uppskattade jag såklart och vinkade glatt och log ett aning homosexuellt leende..

Hur som helst så fanns det då de som inte hade förstått vikten av samarbete i morgontrafiken och var fast beslutsam över att köra sitt eget race. Detta bidrog såklart till en del problem för oss andra bilister som hade ingått ett tyst avtal som sammarbete. Jag tänkte nu ta några exempel på vad som kunde ske i morgontrafiken en vanlig vardag i centrala Sundsvall.

06:47 Gunnar 54-år anser det vara en bra ide att släppa av sin fru Berit i rondellen vid Waynes coffe vilket medför till att trafiken från fyra håll helt stannar upp och folk tutar. Gunnar anser att de som tutar är dumma i huvudet för han själv har funnit den ultimata avsläppningsplatsen.

06:52 Sören 42-år anser att vänta på en lucka är inte hans grej och lägger i 1:an på sin volvo 740 och brassar rätt ut i korsning vilket medför till att trafiken från två håll får tvärnita och risken för en påkörning är överhängande. När då folk tutar så tycker Sören att det är ett jävla sätt och pekar finger.

Sen har vi en vinnare.

Hans 36-år väljer att stanna sin Audi100 med släp mitt över korsning på bergsgatan för att gå in på grillen och köpa en korv detta gör att all trafik står still och vi bilister ser bara att det står en tom bil mtt över vägbanan, vissa funderar på att ringa polisen för att säga att föraren måste ha blivit kidnappad för ingen kan ju tro att någon medvetet har valt detta ställer som parkering. Efter ett par min när köerna har växt sig någorlunda stora återvänder Hans med en korv i handen och med ett leende på läpparn sätter han sig i bilen och kör dock så undrar han varför folk tutar och skriker till honom att han är en idiot!

Ja detta är bara några anekdoter ifrån mina transporter genom staden dela gärna med er av era..

Take Care!


I Was!

När jag på nätterna åker omkring i arbetsbilen och lyssnar på radion så märker jag att Salem Alhlh Fakirs låt ifrån melodifestivalen spela nitiskt nästan som om det gällde livet.

Nu är det på detta viset att jag har aldrig gillar Salem Alalalala Fakirs musik och tycker han verkar vara en väldigt konstig individ.
Här har vi en pojke som trots sin ålder fortfarande inte har nått målbrottet och likt en person med bokstavskombination inte kan sitta still under intervjuer. Sen när han talar så är det egentligen ingen som förstår hans barnsliga uttal och löjliga röst!

Salem ALlalaas Fakir talar ofta om hur musiken har varit hans liv och hur han inte brydde sig så mycket om skolan. Ja då Salem laladskld Fakir den dagen karriären är över och räkningarna växer, är det då vi stackars knegare med utbildning som skall försörja dig bara för att du valde att plinga på ett piano istället för att göra läxor.. Är det så du har tänkt? SVara mig!!!

Nä skärp dig nu för fan! Din karriär är övergående det är lika bra att lägga ner. Eller som en vis man en gång sa. -Det är aldrig försent att ge upp!




Take Care!

Work Work!

Ja då var jag tillbaka på jobbet igen då. Jag ser alla småfyllon som vinglar ner mot gatufesten och kan ärligt säga att jag inte avundas dem, för tänk imorgon när jag går hem kl 07 med ett leende på läpparna och någon tusing rikare.
Ja då kommer väldigt många inom kommun gränsen ligga där med bakis med svettningar och ångest över att de inte kunde få upp den med gatufest ragget!
Vissa kommer att vända sig åt höger i sängen och möta ett ansikte som inte alls är lika vackert som igår kväll, de kommer se att personen brevids kropp under natten har förvandlats från supertrimmad till slapp och hängig.

Vissa kommer tänka what the fuck ligga är alltid ligga och omedelbart börja förföra medan andra kommer att känna att livet är slut.

När klockan närmar sig 14:00 och jag kliver upp pigg och utvilad så kommer andra att ha börjat planera självmord när minnet börja komma tillbaka ifrån gårdagen, vissa kommer gråta när de tänker på att de visade könet i öltältet andra kommer att kräkas av ångest när de blir påminda om att de försökte få sin chef i säng och några få kommer att inse att de inte alls gick hem med en kvinna!

Ja mina vänner ta det nu lungt ikväll!

Take Care!

All The Right Clothes?

Jag trodde att vi hade rett ut detta om barbrösthet? Men ack jag misstog mig.

Fall nr1.
Kille 25-års åldern kommer åkandes på long board. Verkar han vara på stranden? Nej detta var i ett bostadområde. Verkar han vara på sin egen tomt? Nej detta var ett bostadsområde.

Fall nr2.
Man 50-55-års åldern.
Kommer in på konsum barbröstad jag ser han svettiga torso och känner förakt och illamående.
Ett tag funderar jag på att slita fram min pung och dra den runt mannens nakna överkropp och se hur dennes reaktion blir, Men med respekt för de andra kunderna väljer jag att hålla min manspung innanför byxorna och istället knyta näven i fickan tills den blir vit av ilska och vemod!

Jag tänker inte dra reglerna igen de ska sitta i bakhuvudet på alla män runt om i detta land!

Sen en annan sak. Visst får människor klä sig hur de vill, men det finns en sak som bekrymrar mig. Det är människor som klär sig som nå jävla clowner och sen blir sur för att folk tittar på dem. Går man runt klädd som en idiot så får man ta att man drar blickarna till sig!
Äh väx upp för fan!

Take Care!

Put A Shirt On!

Värmen smeker mig mothårs som en sträv rentunga på ett fält!

Det finns några regler i samhället som jag anser att alla skall följa för största möjliga trivsel. Det är regler som att man säger tack när någon håller upp en dörr åt en eller att man med en lite handvinkning visar sin tacksamhet mot bilisterna som stannar vid övergångstället, och att man låter någon som bara kanske har två varor gå före i kön på mataffären.

Men sen så finns det också en regel som jag anser vara snäppet viktigare, nämligen barbröstad regeln som då främst gäller män.

Det är okej att vara barbröstad när man badar eller är hemma på sin egen gård och solar eller gör något fysikt arbete och endast vid dessa tillfällen är det okej!

Det är inte okej att vara barbröstad när du är på väg till eller ifrån stranden.
Det är inte okej att vara barbröstad när du går på stan.
Det är inte okej att vara barbröstad när du åker tåg.
Det är absolut inte okej att vara barbröstad på gymmet, och det är inte heller okej att vara barbröstad när du är ute och springer. Det spelar ingen roll hur varmt det är ute vid fysisk träning som inte bedrivs på din egen tomt skall du skyla ditt bröst!

Om du alla kan tillämpa dessa regler så kommer livet att te sig lite enklare, eller som Reidar Dahlén hade sagt.
-Jag tror att det kommer att ordna sig!

Så nu lämnar jag er en stund med Reidars visdomsord och ta en stund och begrunda dessa enkla grundregler!

Take Care!

Beer beer beer i Like Drinking Beer!

Ja det vore gott!

Just Let Me Know!

Om du tar en påse nötter och lägger över dina fötter så kanske det växer ut rötter!

Satt och funderade på det här med svordomar och hur jag anpassar svordomen till situationen, t ex om jag blir irriterad så brukar oftast fan eller helvete lämna mina stämband.
När det gäller irritation i trafiken så tycker jag svordomar som kukhuvud och horhuvud är passande likaså dumjävel.

När jag bara spontan svär så använder jag mig oftast av svordomen satan. Sen är det skillnad på om man gör illa sig, då kan jag slänga ur mig ord som jag anser vara svordomar det kan vara ord eller namn som Mona sahlin eller Jävla grottanus.. Ja listan kan göras lång.

Men det finns en svordom som jag endast uttalar när det har gått riktigt åt skogen eller om jag är vidrigt frustrerad. I dessa situationer då slänger jag ur mig den svordom som jag anser vara den allra fulaste, men egentligen ingen svor dom utan mer ett konstaternade,och det är frasen FITTAN FES!! Jag verkligen skriker ut den när jag inte längre kan behärska min otroliga ilska eller när jag har slagit i tån så där jävligt man kan gör ibland.

Nu skulle det vara roligt att höra vilka era fulaste svordomar är :)

Take Care!

RSS 2.0