All This Talk Is Getting Old!

Ja idag så gifter sig Daniel & Victoria, själv så är jag som en pensionär och följer hela spektaklet på Svt men visst är det mysigt med denna folkfest.

För visst är diskussionen om monarkin intressant, det var en karl på tv som hade räknat ut att varje svensk ger ca 14 kr per år till kungahuset en helt resonabel summa enligt mig. Men då finns det såklart dessa extrema motståndare mot monarkin, de anser att de är förlegat och att vi ska ha president eller liknande.

Själv tycker jag att det är ett jävla gnäll helt enkelt, kungahuset är väll bland det svenskaste vi har och det är dessa som representerar Sverige runt om i världen. Det reklamvärde dessa har för Sverige är betydligt större än 14 kr per svensk.

Men visst vi kan avskaffa kungahuset så lägger vi på skatten de kosta i reklamavgifter att marknadsföra Sverige utomlands. Ne diskussionen om kungahuset är bara yttligare sätt att visa den svenska anundsjukan!

Sen att vi har en stört skön kung gör inte saken sämre. Vi har väl alla sett det klassiska klippet på youtube http://www.youtube.com/watch?v=1gDpqrgUFSU det är så fantastiskt hela se bara hur Calle hoppar i soffan -Ruskigt obekvämt det här! Ja jädrar vilken karl!

Bevara kungahuset anser ja ge dem ännu mer pengar!!



Take Care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0