The News Is Our Father!

Vart gick den röda räven?

Gode vänner och följeslagare!
Jag trodde inte att ni skulle acceptera mitt långa uppehåll. Jag trodde att jag hade förlorat er för alltid... Men så fel jag hade., jag blir varm när jag ser att ni har väntat.. Ni har väntat som Svenska folket har väntat på att Prinsessan Victorias förlovning med Prins Daniel Hertig av Västergötland.
Jag har svårt att tänka mig att jag var den enda som såg detta påfrestande framträdande på televisionen igår..
Alla fyra lästa från sina komihåg lappar. Det var underbart Det var så Svenskt!

Det är roligt att hela sverige stannade upp inför denna historiska händelse, Även i mitt egna hem så inträffade följande.

Linda sitter och ser på tv:n när Victoria och Daniel berättar att dom har förlovat sig..Då kommer jag hem och tänker skämta till det lite..

Jag-Ja du älskling där har vi en som verkligen vet hur man Knullar sig till toppen!
Linda- KAN DU VARA TYST!

Sen så var det inte så mycket mer med det tyvärr....

Just nu är det COPS på tv och det verkar som Mullet frisyren är på gång tillbaka.. Det vore A Dream Come true för mig att få ha en vacker men distansierad Mullet.. Tänk vad vackert en vårdag att gå runt på stan med en nyfriserad Mullet se hur den rör sig i vinden!

Om jag nån gång skriver mina memoarer så ska den heta Jag och Min Mullet En resa till Säffle och hem igen!


Idag vart jag erbjuden en euroforsik stund hos Brännström men ack till min fasa fick jag avböja.. Men jag vet att det kommer fler tillfällen...Vad roligt om Brännström hade varit döpt till Jan!


Idag fick jag ett Sms jag kände inte igen nummret: Sms:et löd

Vacker Tass kan skänka dig trygghet i din vilsna själavandring till ett nattligt tillfälle..

Jag är dig nära jag är dig kär för dig är jag alltid här!

Snart är vi två tillsammans..

Rickard Jag är På väg Hem igen! Love...

Då då visste jag vem det var som hade skickat.....

Det var Werner!!!!'

Han skickar sin ömhet och respekt med hjälp av dagens morderna teknik... Så inom kort kan jag ännu en gång berätta om mina och Werners Äventyr.. Längtar ni lika mycket som jag???


Take Care!


Live The Way You Wanna Live!

Smulor i sängen är ett allvarligt samhällsproblem!

Är det bara jag som har insett storheten med skorpor. Detta fantastiska bakverk som verkligen fyller sin funktion. Idag har jag ätit 5 skorpor med leverpastej.
Det är nog hela grejen när man ska äta en skorpa, man tar fram smöret sen så tar man fram skoporna sen blir det ett passande pålägg..
Man brer i riktning öst medans man nynnar melodier av Bernad&Bianca...Jag skär upp en härligt stor bit med leverpastej..
Tar fram ett stort glas och häller i en passande mängd mjölk...
Går till vardagsrummet och sätter mig i soffan för att ta den första tuggan....
Det är nu den fantastiska resan påbörjas:.
Skorpan smulas sönder i munnen man börjar tugga försiktigt men bestämt,, En klunk mjölk hjälper till att skölja ner denna fantastiska kombination av mjölk skorpa och leverpastej.. Ja mina vänner detta är fan livet på en tjock jädra pinne!!!

Ni som lever i ett förhållande vet hur det är dom små sakerna i vardagen som kan få en att förstå hur mycket den andra personen i ens liv egentligen betyder för en själv.
Idag var en inträffade en sån sak...

Jag skulle ta fram en sak ur kylskåpet då jag såg en liten mjölkkanna som stod på mittersta hyllan i kannan fanns det ca 000.08 cl mjölk.. Det har min Älskade Linda ställt dit.. Just då förstod jag hur mycket jag älskar min sambo.. Det är verkligen hennes stil att man inte får slänga nått :) Ja hon e den bästa!

Take Care!


Create A New Window!

Vackra sommar svalor! ja så skulle en melodi av Thomas Di Leva kunna börja. Men ack så är ej fallet....

Just i detta skrivande tillfälle så sitter jag hemma hos Brännström och trivs, Jag har lite svårt att skriva på hans tangentbord. Undra om det är så en spetälsk skulle känna?

Jag och Linda har äntligen fått vårat nya badrum.. Det är vacker.. A toch of God! Skulle jag vilja beskriva det som..

Det luktar pizza i bilen det är en trevlig överviktig doft.. Det är Anna Skipper inspirerat)

Brännström blir ledsen på CSN=Combine Sinnesjuk Noggerglass..MMmm kommer ni ihåg Nogger vilken dröm det var att ta en Nogger efter en tung dag på bygget.. Känner den ljuvliga kombinationen av vanilj choklad och nogaut, känna hur det svalkade ner i stupen.. Man sög som en dammsugare från Bosch det enda man ville var att komma åt den ännu ljuvligare nogauten i mitten.. Ja fan det var tider det. Pappa kom hem ifrån en affärsresa.. vad hade han i portföljen? Jo en låda Nogger..
Vi brukade säga på skolan .. -Ska du me ut på en Nogger.. Ett klingande jaaa Ekade i betongfundamentet som byggde sverige...
Eller som Jugge Nohall en gång sa. Det löser sig Chefen det löser sig...Vackra ord från en Vacker Man i skinn.


Min Mor Eva ringde idag. Hon är i Göteborg..
-Vi är på Gothenborg Horse Show sade hon.
-Du ljuger!!! Var mitt svar. Sen lade jag på i vredesmod oh åt semla utan grädde och marsipan..

Undra vem som är fröken Ur?

Take Care!

Feel The Freedom!

Hej mina vänner och följeslagare! Dagen har kommit när jag har valt att återvända... Mycket har hänt sen sist.. Jag och Linda numera min fästmö har förlovat oss. Vi har köpt en ny bil.. Jag har fått fast jobb. Jo man kan säga att jag har mitt på det torra! Men idag mina vänner idag,så vart jag utsatt för nått hemskt! Det var en anklagelse utan guds like.. Jag kände att min livsglädje försvann.. Döden viskade i mitt öra. Jag trodde att allt var färdigt.. Nu skall ni få höra. Jag var på väg till Sundsvalls stadsbibliotek för att låna en s.k.a Pocket bok! Det hör till saken´att jag har nog inte lånat en bok på ja 7-8 år så jag skulle ordna ett nytt kort såklart. Jag kommer in i den enorma byggnaden tar sikte mot kassan.. Där står en kvinna 45-50 års åldern. Vi förkortar henne till FS=Fanskapet, Jag är såklart R R-Hej jag skulle behöva ett lånekort. FS-Hej har du haft kort förut? R-ja. Men det var längesedan. FS-Okej får jag din legimation så ska vi ordna. Jag plockar fram den och hon begrundar och knappar in mitt personnr. FS-Ditt kort är spärrat- R-Va?? FS-Ja du har inte lämnat tbx en bok om Antikens 7 underverk. R-Jag har aldrig lånat den boken.. jag har noll intressen av Antikens 7 underverk.. FS-Jo det har du, det står så här. R-Ja men hör du inte vad jag säger (Med Hög Röst) JAG HAR INTE LÅNAT DEN: DET MÅSTE VARA NÅTT FEL!!! FS- Nej det är omöjligt! R-INGENTING ÄR OMÖJLIGT!!!! FS-ja du får betala böter på 999:- så får du ett kort. R-Fattar du trögt jag tänker fan inte betala för nått jag inte ens har lånat. FS-Det måste du annars får du inte låna... Nu kmr det en Chef till fanskapet och tar över.. Hon undrar vad problemet är och jag förklarar.. Hon säger att det är ingen fara tar bort min räkning och jag får ett nytt kort... Slutet gott! Men nu såhär i efterhand så kommer jag ihåg att jag visst lånade den där bokjävel när jag skulle skriva min teknikuppsats i nian om Pryamider.. Haha In your face StadsBiblioteket! Rickard 1: Staten 0. Take Care!

RSS 2.0