Im A Big Boy!

Tja!

På grund av allt jävla strul som jag haft med min dator har jag inte kunnat uppdatera bloggen, men nu är en ny dator införskaffad så The Boy is back in town!

Läste idag att Gene Hackman var från början tänkt i rollen som Hannibal Lecter i Silence of The Lambs jag tackar min lyckliga stjärna att Anthony Hopkins blev den som tillslut spelade rollen som Hannibal Lecter.

För när det kommer till Gene Hackman så vet ni som känner mig vad jag har för åsikt om han som skådespelare, han är så fascinerande dålig som skådis så ja jag har aldrig stött på något liknande!

När vi ändå talar om dåliga skådespelare så måste jag såklart nämna den skrikande snorungen som växte upp och blev om möjligt mer enerverande nämligen Dakota Fanning, hon sög i Wars of the worlds och hon sög ännu mer i hide and seek.

Det enda hon kan göra i sina filmer är gråta och skrika hejdlöst och när jag ser henne bli intervjuad i diverse amerikanska tv-program så märker jag genast hur hon anser sig vara bättre än alla andra. Så min plan är att starta diverse facebook grupper som aktiv skall driva kampanjer mot att skådespelare som Gene Hackman och Dakota Fanning i ska få fler roller i Hollywood.

Vilka är med mig??



Take Care!

RSS 2.0